Review: IWOOT Gadget Box


Heihopsti! See kord teeme juttu sellisest huvitavast boxist nagu I Want One of Those (IWOOT) Gadget Box. IWOOT on UK e-pood, mis tegeleb igasuguste huvitavate vidinate edasimüügiga. Näiteks saab sealt osta erinevaid Star Warsi teemalisi vidinaid või siis erinevas toonis ananassikujulisi hoidikuid. Isegi Lookfantastic beautybox ülejäägid on seal esindatud. IWOOT'il on nii palju müügiartikleid, et ma ei suudaks elu sees neid kõiki siin ära nimetada. Panin kiiresti mõndadest tooedetest ka kollaazi kokku. Ãœlejäänut minge kiigake ise ;)! 

Ei olnud just eriti esteetilise välimusega. Igatpidi peksa saanud ning kaitsvat ümbrist polnud.

Tagasi Gadget boxi juurde. Ma leidsin IWOOT'i eelmise aasta novembri alguses ja olin nii vaimustuses sellest, et otsustasin kohe sealt ka mõningad jõulukingitused ära tellida. Ikka korralikult varakult - nii 1,5 kuud enne jõule. Arvake ära, mis jõuludeks kohale ei jõudnud? Ok, 2 pakki jõudsid (ja seda ka napilt mõningased päevad enne jõule - no mida saatmist INGLISMAALT!?!?!), kuid see kõige kallim kolmas pakk Gadget boxiga jäi pikaks ajaks kadunuks. Kirjutasin isegi IWOOT'ile, et pakk kadunud. Nad lubasid uurida ning 2 päeva pärast sain kirja, et neil on väga kahju ja kompenseerivad minu kahjud uue pakiga. Noh eks jõulud olid juba möödas, kuid sõpradele kingitus ikka veel üle andmata. Olin pahane ja frustreeritud paki kadumisest, kuid mis ikka üle jääb. Eks siis peavad sõbrad seda kingitust natukene kauem ootama. Guess what! Lõppkokkuvõttes saime 2 samasugust pakki. Üks rohkem lömmis kui teine. Tagasi saatma ei hakanud, sest 2 kuud pakki oodata ei olnud üldse lõbus ning jõulud olid ka osaliselt rikutud. Mingisugunegi kompensatsioon.

Pakend ise on muidu täitsa kena ning kui transpordi käigus poleks seda täielikult kodarate vahele lükatud, siis hoiaks isegi kauem alles. Täielik ime, et tooted sees terveks jäid!


Sisu kohta ei teadnud ma midagi kuni avamiseni. Täielik mystery box. Ei leidnud ka netist mitte mingisugust infot või unboxing materjali. Mõnes mõttes seda põnevam, kuid lootsin, et sisu ei ole mingi täielik jura ning seda oleks võimalik ikka kasutada. Mis sealt siis leidsime? 


Gadgetid, tervelt 5 tükki! LED-lamp ning veinijahutaja/kork on isegi täitsa asjalikud. Maailma väikseim käsitolmuimeja on täielik naljanumber ning selle tootmine tuleks ära keelata. Ressursi raiskamine! Connerctor+ 3in1 pliiats on juba kasutust leidnud. Selles on imepisike juhe laadimisotsikuga nii iPhone'ile kui ka Sony'le hädaolukordadeks, kui laadida oleks vaja, sissekeritav pastakas ning otsas on ka puutepliiats. Kärab küll, kuigi juhe võiks pikem olla, sest lauarvutitel ei ole USB otsi kuskil (laua)pindade juures, vaid ikka kasti keskel, kust laadides on telefon siis lihtsalt õhus ning võib lõpuks pliiatsi USB otsa katki teha. Retro telekamängude "konsool" on imepisikene jupats, milles on mingi 100 erinevat vanakooli mängu alates näiteks klassikalisest tankimängust. Saab lapsepõlve meenutada. 


Ãœleüldiselt olen selles boxis pettunud. 30 € eest oleks oodanud midagi mõistlikumat, kui vidinaid, mida saab Aliexpressist 1 €'ga. Õnneks ostsin boxi ale ajal 20% võrra soodsamalt, kuid ikkagi. Nende kodulehel on nii palju ägedaid asju, mida oleks parema meelega siin näha soovinud. Aga noh eks nad sellisesse kasti proovivadki panna tooteid, mis muidu nii väga kaubaks ei lähe. Olen nüüd targem. Näiteks IWOOT Mystery Gift Box for Her sisaldas minu jaoks palju ägedamaid/mõistlikumaid asju (kui huvi, siis ühe juutuuberi unboxing video on SIIN) ning oleksin pidanud sõpradele hoopis selle kinkima. 

Lõpetuseks oskan ma IWOOT'i kohta nii palju öelda, et kui kingituseks 2 kuud varem kaup tellida, siis peaks kätte saama küll, kuid siiski parem mitte riskida ning lehte browsida ainult ideede saamiseks ja siis mujalt tellida. Kui ei ole lähenevaid tähtaegu, siis võib küll tellida. Hinnad on mõndadel toodetel päris head (näiteks Eestis maksavad plasmapallid ligi 30 €, IWOOT'ist saab sellise kätte heal päeval 12 €). 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram