Joik iluõhtu // Sooduskood


Olen juba pikemat aega tundnud huvi Joik'i iluõhtute suhtes, kuid kuna Joik asub minu jaoks päris kaugel (Laagris), siis on see jäänudki ainult huviks. Lisaks lähevad need (tasuta) iluõhtud kaubaks nagu soojad saiad! Seega oli minu üllatus suur, kui Joik tegi imearmsa pakkumise ning kutsus eelmine neljapäev isiklikult ilublogijad endale külla. Algul olin kahevahel, sest ühistranspordiga nädala sees Tartust Laagrisse jõuda tundus üks suur rist ja viletsus, kuid lõpuks pääses uudishimu võidule ning hääled said sisse lükatud hoopis isiklikule sõiduriistale :). 

Pilt by Joik
Joiki 3-korruseline maja on kui sõõm värsket õhku keset tööstusrajooni ning laohooneid. Väljast ümbritseb seda männipuude karge lõhn ning seestpoolt on tunda sadade eri lõhnanootide ühtesulanud joovastavalt värsket aroomi. Esimesel korrusel paikneb ka nende vabrikupood, kus hinnad on alati natukene soodsamad kui edasimüüjatel. Lisaks on ainult vabrikupoest võimalik osta ka lahtist (eksprimentaal)seepi, mille hind on poole soodsam kui teistel pakendatud seepidel.

Näide "eksperimenataal"seebist

Mis teeb Joik'i eriliseks? Joiki edulugu algas aastal 2005, kui nad olid Eestis esimesed, kes tutvustasid tarbijatele kvaliteetseid sojavahast lõhnaküünlaid. Tänasel päeval on nende tootevalik väga suur, sisaldades peale küünalde ka looduskosmeetikat ning kodulõhnastajaid. Kõk tooted on valmistatud algusest lõpuni käsitööna Eestis. Ükski looduskosmeetikatoode ei sisalda parabeene, mineraalõlisid, silikoone, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ning tooteid ei testita loomade peal (kuid nagu üritusel teada saime, siis võib kasutada ka loomadel nende heaolu parandamiseks). Joik lähtub ideest: hindame vanu oskusi kasutada loodust heaolu ja tervise heaks, aga areneme pidevalt ning loome tooteid, mis sobivad tänapäeva inimesele ja kannavad endas emotsiooni. Joik - see on looduslik luksus!


Õhtune sumedalt hubane 3-tunnine koolituselaadne peaüritus toimus nende katusekorrusel. Mõnusalt avaras interiööris oli üles seatud särtsakas tooteesitlusnurgake koos elegantse suupistelauakesega. Igal pool särisesid Joiki lõhnatud küünlad. Kaetud oli laud KOGU Joik'i tootevalikuga, millest igatüht tutvustati ja anti võimalus ka enda peal katsetada. Õhtu kõige kõlavamaks lubaduseks sai, et kõik osalejad lahkuvad siidpehmete kätega. Nii see tõesti oli! Kõikidest miniprotseduuridest sai arvatavasti kõigi lemmikuks käte koorimine. Tõsiselt tõhus õlidega rikastatud tööriist! Lisaks sai kõiki kreeme näpuotstest kuni ükskõik mis vaba nahapinnani katsetatud ning pinda jäi veel puudugi!


Õhtu vältel saime osa mitmetest erisündmustest. Kõrvu paitas elav muusika ning Joik tutvustas esmakordselt avalikkusele oma uudistooteid: 3 dušivahtu, 2 spreiga ihupiima ning raseerimiskreemi naistele. Terve iluõhtu jäädvustati videosse (järgmiste iluõhtute tutvustuse tarbeks) ning uute toodete lansseerimist sai näha ka Facebook Live's (võimalik järele vaadata SIIT). 


Õhtu tippsündmuseks oli planeeritud uudistoodete tutvustus. Mulle isiklikult tundusid uudistooted väga huvitavad ning näha oli, et ega need kedagi külmaks jätnud. Eriliselt paelusid just dušivahud, mida saab hankida kolmes erinevas variandis: Valge klaar, Greip&Mandariin, Passioni&Mango. Minu isiklikuks lemmikus osutus keskmine. Imehea ning ülimalt tõetruu lõhnaga (nagu suuremosa tootevalikust)! Spreipudelis ihupiimad tulevad kahes lõhnabuketis: Valge klaar ja Passioni&Mango. Kahjuks ei oska raseerimiskreemist veel suurt midagi kosta, kuid koostisosade järgi (aaloemahl, pantenool, babassu-, cupuacu- ja sheavõi) tundub väga paljulubav.

Pilt by Lauriina

Viimase asjana saime Joiki poolt ka toredad kinkekotid nende uuditoodete ning juba väärikamate hitt-toodetega (+ palju testreid). Ütleme nii, et 90% koti sisust oli mul plaanis osta :D. Seega täiesti täppi läinud kotike! Suured tänud Joik'ile ülitoreda õhtu eest. Ma ei suuda sõnadesse panna, kui mõnus mul oli!

Kassid said ka lõhna ninna, et naturaalkosmeetika pildistamine on ja tulid asja heaks kiitma!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NB! Joik soovis ka Teile, kallid lugejad, väikese üllatuse teha ning kuni mai lõpuni on võimalik nende e-poes kasutada SOODUSKOODI "ilukevad" ning saada soodustust -10%! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram