OOTD: 060517

Heihopsti! Mõnusat kevadilma! Lõpuks on see ka Eestimaale jõudnud. Võttis aega, kuid asja sai. Soojast inspireerituna toon Teieni selle aasta esimese OOTD postituse. Talvel ei olnud mitte kui mingit motivatsiooni sellelaadseied postitusi teha, kuid nüüd tuli uus eluvaim tagasi sisse :). 


Vahele jutustaks ka natukene blogiauhindadest, kust ma sel aastal osa ei võta. Tegemist ei ole boikotiga ürituse suhtes, vaid ma lihtsalt ei leidnud kategooriat, millesse ennast üles riputada. Loetlen ennast rohkem ilublogiks, kuid moest hoian kauge kaarega eemale ehk ilu- ja moeblogi kategooriasse ennast mahutama ei hakkaks. Ei ole minus seda moeteadlikku hinge, kes tooks viimased hitid või siis head leiud oma lugejateni. Vahest harva midagi üritan, kuid selleks see jääbki .. üritamiseks. Seega jagage lahkelt oma väärtuslikke hääli teistele ;)!


Antud postituses sooviksin eraldi välja tuua oma viimase aja parima kaltsukaleiu - 2 taskuga koti, millest sai alates esimesest silmapilgust minu truu kaaslane. Otsisingi oma vanale 3 taskuga kotile asendust, kuna viimane väsis ära. Aga mida meie kaubandusvõrgustikus eriti ei ole, on mitme vahetaskuga kotid! Need on ülipraktilised ning nii tean täpselt, kus miski asub. Vahepeal proovisin ka mõnda suuremat sumkat, kuid kui midagi vaja oli, siis pidin terve koti ümber kallama, sest no mitte midagi ei leidnud üles! Seega olin ääretult õnnelik, kui Sõbralt Sõbrale poest leidsin oma praeguse kotikese ning seda madala hinnaga ja peaaegu tuttuues konditsioonis!! Mitte ükski äär ega rihm ei olnud kulunud. Vahest veab :).


Lõppu ka naljakam pilt, mille ülespanekut vaagisin tükk aega, kuid emotsioon on hea :).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram