New in clothing: Asos // Lindex // Sportsdirect // Missrebel // NewYorker // Promod


Bag - Promod (was 39,95 €, got it 15 €)








Oehh kui kaua läks aega, et selle postituse lõpuni saaks :D. Pildid olid juba olemas mitu aega tagasi, kuid kedagi polnud neile viimast lihvi andmas :P. Lõpuks leidsin aega ning siin ongi minu viimase paari kuu ostud. Kindlasti unustasin mõne asja piltidele lisada!

HOIATUS: postitus on pikk ning juttu on meeletult palju! Ma olen ju selline jutustaja :P.
ATTENTION: this post is extremely long. Sorry :D.

Viimane ost oli kott Promodist, mida nägin umbes nädal aega enne ale algust. Hakkas kohe esimesest silmapilgust meeldima, kuid nagu ikka, siis ma põhimõtteliselt täishinnaga asju ei osta. Jäin soodukat ootama ning sain koti lõpuks uskumatult hea hinnaga :).
Last purchase was about a week ago. I have not bought a bag for some time now and had a feeling that I need something bigger. So I found a bag in Promod but ~40 € is too much! A week after sale begun and I got my bag with an affordable price. Weee!

Headband - Takko (4,9 €)
Lee Cooper jeans - 13,19 €


Tegu on minu esimese esteetilise peapaelaga ning kahjuks läks ost natukene metsa. Kindlasti ei tasu muretseda endale sellist peapaela, millel on mingid mummu 360 kraadi ümber. Laubal hakkas pärast 2 tundi päris valus :).

Lee Cooperi teksad koos Nevica talvesaabaste, Lee Cooperi tenniste, pealuudega särgiku ning Firetrap neetidega saabastega tellisin Sportsdirectist. Hinnad kõiguvad seal iga päev ning umbes nädal aega hiljem tellides oleks kauba veel odavamalt saanud :P. Aga oska sa öelda, kuna odavamaks läheb ning kas suurusi ka üldse jätkub.

Lee Cooper Denim Ladies Canvas Trainers - 8,39 €


Paar kuud tagasi tellisin natukene teise (lille-) mustriga Lee Cooperi tennised, kuid ei märganud vaadata, mida teised nende jalatsite kohta on kirjutanud. Nii juhtuski, et nr 6 jäi mulle suureks, sest hiljem tagasisidet lugedes selgus, et jalatseid tasub pool kuni 1 number väiksemad osta. Lillemustriga tennised said loomulikult otsa, kuid tenniseid tahtsin ikka ning tellisin siis sellised teksaimitatiooniga suuruses 5,5. Juhhuu, igatpidi parajad!
Some time ago I ordered a pair of Lee Cooper canvas trainers with flower disain in 6 from Sportsdirect, but didn't read reviews. I should have read them because the shoes were too big! I should have ordered half or even one number smaller ones. Now I ordered new ones in 5,5 and they fit just perfectly :). Weeeeee!!!

Firetrap Yas Stud Boots - 18 €


Firetrap saapad on muidu väga vinged ning ütlen ausalt, et olen neisse armunud :D, kuid .. Miks peab seal kuid olema :(. Niuhh .. Kuid nad on mulle umbes pool numbrit liiga väikesed. Tellisin number 6, kuid oleks pidanud sisetunnet usaldama ning 7 tellima. Nüüd on kodulehel 7 otsas ning võin suu nendest puhtaks pühkida (kui just kuskilt mujalt ei leia :P). Seega on saapad müügis!
These Firetrap boots are just fabolous and I love them!!! But .. they are small!!!! I hate it even to admit but UK 6 is better for 38 then 39 and I should have ordered a UK 7 like my conscience told me to. Now they are out of stock in UK 7! Argh! 

Nevica Vail Canvas Ladies Snow Boots - 19,99 €


Suvi on küll alles tulemas, kuid mina ostan juba talvesaapaid :D. Mis teha, kui külma aega on meie laiuskraadil rohkem kui sooja. Peab varakult valmistuma! Need Nevica saapad jäid kogemata silma, kuid mida rohkem vaatasin, seda rohkem hakkasid meeldima. Hind oli ka hea ju :P. UK 6 passib ilusti ning saapad on igatpidi mugavad. Jalast ära saada on natukene tüütu, sest lukku neil ei ole.
Summer is yet to come but I am already ordering winter boots :D. I couldn't resist. They were cheap and I really need them because my feet get relly cold quickly. We have more cold months here in Estonia then warm months so warm clothes are essential! UK 6 is good for 39 and they are perfect in any way. Only inconvenience is that they do not have a zipper.

Matrjoškadega pluusi ei planeerinud ma üldse nii pealuiselt :D. Tegelikult ei saanud ma müügipildi pealt aru, et nendel matrjoškakestel on korraliku näo asemel hoopis mingid kondised põsesarnad :D. Pole hullu! Kanda meeldib mulle seda mõnusalt puuvillast pehmet pluusikest ikkagi :P. Alles eelmine nädal nägin Reserved'is peaaegu samasugust pluusi müügis :P. Tellisin M suuruse ning kuigi pluus sobib ka selles suuruses, siis aeg-ajalt ikka mõtlen, et number väiksem oleks samuti passinud.
Matryoshka blouse was very unordinary :D. Instead of a decent natural face these matryoshkas have boney skeleton faces. Well it's not vey bad even though I rather do not like to wear clothes with skeleton etc design. They have become very mainstream. I still consider that skeleton design goes with punk music :P. I ordered this blouse in M ( UK 12) but it could have been even in smaller size and still fitted me.
Visage Sleeveless Shirt Ladies - 4, 2 €
Lee Cooper Belted Bootcut Jeans Ladies - 13,19 €
Bikini top - Asos (6,32 €)
Bikini bottom - Asos (5,62 €)
Hat - Lindex (was 24,95 €, got it 11,66 €)
Blouse - Lindex (was 29,95 €, got it 14,95 €)


Viimasel ajal on kummitama hakanud täpid ning süda ihkaks neid igale poole - püksid, kleidid, seelikud, bikiinid jne :D. Hetkel pean siiski tagasihoidlikult leppima bikiinide ülaosaga, sest alumine oli minu suuruses otsas! Sobivad need lipsuga püksikud küll onju :P. Vähemalt sarnases toonis ning igatpidi parajad! Mõlemad tellitud Asosest ning suuruses UK 12.
Lately I can see polka dots everywhere and my heart skips a beat for polka dot jeans, polka dot dress, polka dot skirt etc :D. Fortunately my mind is still clear and I have acquired only one polka dot attire - bikini top. I could not find any polka dot bikini bottoms in navy so I ordered a pair in monochrome + white bow on back. Both are ordered from Asos and are in size UK 12.

Mais avastasin, et riidekapis on suviseid varrukateta pluuse väheks jäänud ning Lindexist leidsin ideaalse pluusikese oranzis toonis. Minu jaoks jällegi uus värv, mida seostan minevikus ainult äpardunud ostudega :), kuid juuksevärviga sobib võrratult ning särtsu annab riietusele koheselt juurde! Juba mitu kuud olin Lindexis silma peal hoidnud väikese sulelisandiga kübaral (sedapuhku küll fuksia toonis), kuid 24,95 € oli kindlasti liiga palju selle eest välja käia! Nüüd lõpuks alandati hinda ning kuigi fuksia oli otsa saanud, siis kübarat oli vaja (ei oma varasemalt ühtki) ning loosi läks ka must :P.
Both orange blouse and black hat are from Lindex. The blouse is just so bright that it lights the day and of course any outfit too. The hat is so refined and makes the wearer much more elegant and sophisticated! It is my first hat ever!

Club L midi dress - Asos (was 28,15€, got it 14,75 €)
Sweater - Lindex (was 19,95 €, got it ~5 €)
Grey dress - Lindex (was 34,95 €, got it 17,95 €)
Red lace dress - Missrebel ( ~5 €)


Olin juba loobunud, et minu kehaga ükski liibuv kleit sobib. Seda seniks kuni tellisin Asosest Club L must-valge õrnalt asteekliku mustriga kleidi. UK 12 sobib ideaalselt. Must nahktagi peale ja poolsaapad jalga ning võib ratsutada oma härraga öhe või siis ka linna peale :D.
I had never thought that my body and a bodycon dress would ever match. Now I think other. Aztec pattern in black and white is so cool and makes my body very feminine :). UK 12 fits well.

Valge kampsun ning hall kleit on mõlemad (jälle) Lindexist. Kindlasti hakkab see Lindexi heietus juba ära tüütama :). Aga nagu näha ei saa ei üle ega ka ümber. Kolm kuud tagasi ostsin samasuguse sinise kampsuni L suuruses (olin juba tükk aega seda tahtnud ning 5 € eest pidin õnnest peaaegu pisaraid valama). Samas soovisin ka ühte number väiksemat suurust ning niimoodi saabuski meie perre M suuruses valge kampsun, mis kokkuvõttes on täpselt sama suur kui sinine :D. Halli õhulist kleiti nägin mõni aeg tagasi Lõunakas ning siis ütlesin härrale pooleldi naljatledes, et varsti on see minu kapis :D. Sel hetkel ma seda nii tõsiselt ei mõelnud, kuid kui 50% soodustus tuli, siis lendas kleit kohe ostukorvi :).
White sweater and grey dress are both from Lindex. Yeah, Lindex again :). Three months ago I bought a sweater in blue hue and size L. I wished a size smaller too and got a white one in M. As ridiculous as it is, both blue and white are actually same in size (even though one is L and other M) :D.

And some examples how they fit and look in real life :).




Skirt - Asos (17,61 €)
Black-white maxiskirt - NewYorker (~12 €)


Asosest tellitud seelikuga on sellised lood, et kena on ta igatpidi, kuid suurus on vale. Eks ta ole enda viga :). Tahtsin puusaseelikut, kuid tellisin ainult ühe numbri suurema. Oleks pidanud kaks. Ups :D. Piha jaoks on jällegi suur .. väike nõiaring. Seega on seelik müügis :).
The skirt from Asos is great, but I ordered a wrong size :). I wanted the skirt to fit on hips and so ordered a number bigger (UK 14). I should have ordered it 2 sizes bigger! But hey, UK 16 sounded terribly bulky!

Ülemisel pildil on paremal üleval näha veel ühte must-valge mustriga riideeset - tegu on maxiseelikuga, mis pärit NewYorkerist. Kuna olen pikk neiu, siis olin väga meelitatud, et ka pikematele võib NewYorkerist vahelduseks midagi leida (tavaliselt on kõik püksid lühikesed).
On the upper picture there is a black and white maxiskirt folded together. I love it! Usually I have a bit of problem with trousers, maxiskirts and -dresse, because I am tall. Fortunately this fitted well and cost little :).

Dress - Lindex  (was 19,95 €, got it ~15 €)
Heels - Marco Tozzi (19 €)


Graduation postituses tõin välja mõned lõpetamiseks sobilikud toredad kleidid. Pärast seda jäid sellessamas postituses mainitud Lindexi kleidid kummitama ning lõpuks leidsingi ennast neid juba proovimas :P. Sõelale jäi lillemustriga pastelne heleroheline. Suurustega on Lindexis alati kahtlane - kord on S paras ja M suur, siis on S väike ja M paras. Selle kleidi puhul polnud kumbagi :D. Tegelikult oli M suur/liiga lohvakas ning S oli natukene rinnast kitsas, mida sai õnneks paari pistega parandada. Seega valisin viimase. On ju kena!

Kingad on pärit SHU-st ning on väga mugavad. Ostetud said tegelikult ühe stiilipeo jaoks, kuid kasutust leiavad kindlasti veel. Näiteks sellesama kleidiga :D.

Selfie and dress :)


Pikk jutt läbi :). Jess! On näha natukene tendentsi shopaholismile, kuid eks oma garderoobi peab ka aeg-ajalt täiendama. Samal ajal annan mõndadele esemetele elu teise ringiga. Seega pidev ringlus käib. Nagu elulgi :).
Ou jee! Long story out. I love new clothes. Fortunately my clear mind has control for now and won't let me on a huge shopping spree. My bank account is safe for now :D.

Järgmise korrani!
Hope you enjoyed!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram